Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'i yıkan ölüm! Kalbinin durduğu açıklandı

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'i yıkan ölüm! Kalbinin durduğu açıklandı
Yalı Çapkını dizisinde oynadığı Ferit karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Mert Ramazan Demir'in yeğeni hayatını kaybetti. Mert Ramazan Demir'in yengesi, bebek müjdesinden günler sonra aldığı üzücü haberle yıkıldı.

Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'in yeğeni, Mert'in yengesi ve yengesinin eşi olan oyuncunun yeğeni, Ferit karakterini canlandırdığı Yalı Çapkını dizisinde büyük bir başarı yakaladıktan sonra hayatını kaybetti. Yengesi, bebeğe dair sevinçli haberlerin ardından aldığı üzücü haberle büyük bir üzüntü yaşadı. İşte detaylar...

mert ramazan demir

ÜNLÜ OYUNCU MERT RAMAZAN DEMİR'İ ÜZEN HABER

Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını ve Şahmaran dizileriyle ün kazanmıştır. Ancak şimdi yeğenini kaybetme acısıyla mücadele etmektedir. Oyuncunun ağabeyi ve yengesi, bebeklerini kaybederek büyük bir üzüntü yaşamaktadır. Sosyal medya hesaplarından duyuru yaparak bebek haberlerini paylaştıktan kısa süre sonra acı haberi takipçileriyle paylaştılar. Yengesi Şebnem Demir, Instagram hesabında bebeğin kalbinin durduğunu açıkladı ve üzücü durumu anlayışla karşılayacaklarına inandıklarını belirtti. Çift, herkesin desteklerine teşekkür etti ve Allah'ın farklı planları olduğunu kabul ettiklerini dile getirdi. Bu zorlu süreci en sağlıklı şekilde atlatabilmeyi umut ediyorlar.