Samsun'da korkunç cinayet! Eşini taciz eden babasını öldürüp evi ateşe verdi!

Samsun'da korkunç cinayet! Eşini taciz eden babasını öldürüp evi ateşe verdi!
Samsun'da 23 yaşında olduğu belirtilen Doğukan Ak isimli bir kişi babasının evine gittikten sonra önce babaannesine darp uyguladı, ardından eşine saldıran babası Yaşar Ak'ı silahla vurdu. Doğukan Ak, evini ateşe vererek sokaktan bir araba çaldı, babası ise kaza mahallinde hayatını kaybetti. Polisin dur ihtarına uymayan genç adam otomobilin lastiğine isabet eden kurşunla ilerleyemedi ve polis tarafından yakalandı.

Korkunç olay, Samsun'un Alaçam ilçesine bağlı Gökçeboğaz Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 23 yaşındaki Doğukan Ak, eşini taciz ettiğini iddia ederek köy manavı yakınındaki iki katlı müstakil bir evde ikamet eden 47 yaşındaki babası Yaşar Ak'ın evini ziyaret etti.

Ziyareti sırasında 68 yaşındaki büyükannesi Safinaz Doğan'ı elindeki silahla başına vurarak darp ederek Doğukan Ak, babası Yaşar Ak'ı da tüfekle vurdu. Yaşar Ak olay yerinde hayatını kaybederken öfkeli genç bu kez evin ikinci katını yaktı. Yangını başlatır başlatmaz evde çıkan Doğukan Ak, yoldan geçen bir arabayı durdurdu ve arabayı çalarak olay yerinden kaçtı.

Samsun'da korkunç cinayet! Eşini taciz eden babasını öldürüp evi ateşe verdi

BABAANNE AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine intikal eden jandarma ve itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yangını söndürdü. Aldığı darbe sonucu başından yaralanan büyükanne Safinaz Doğan ise, sağlık ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ARACIN LASTİKLERİNE ATEŞ EDİLDİ

Çalıntı bir otomobille olay yerinden kaçan Doğukan Ak, polis ekibinin "dur" ihtarını dikkate almayarak Yakakent ilçesi girişine doğru kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında polis ekipleri, kaçan otomobilin lastik ksıımlarına ateş ederek durdurdu. Polis tarafından kıskıvrak yakalanan genç adam, Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplere teslim edildi.

CİNSEL TACİZDEN HÜKÜM GİYMİŞ

Samsun'da korkunç cinayet! Eşini taciz eden babasını öldürüp evi ateşe verdi

Bu arada öldürülen Yaşar Ak, kendi kızına "cinsel tacizde" bulunmaktan suçlu bulunarak hüküm giydiği ve daha sonra da cezaevinden çıktığı öğrenildi.