Ekonomist Korhan Berzeg 24 gündür aranıyor! Ekipler, dere yataklarına yoğunlaştı..

Ekonomist Korhan Berzeg 24 gündür aranıyor! Ekipler, dere yataklarına yoğunlaştı..
Balıkesir'in Gönen ilçesinde köpeğini gezdirirken bir anda ortadan kaybolan Korhan Berzeg, 24 gündür aranıyor. . Arama ekipleri dere yatakları ve kırsal alanlara odaklandı ve ayrıca kuyuları aradı, ancak hiçbir iz bulamadı. Bu çalışmaya JAK, JÖAK ve Komando timleri de katıldı. Şimdiye kadarki arama operasyonları başarısız olurken arama kurtarma çalışmaları artarak devam ediyor.

Korhan Berzeg, Balıkesir'in Gönen ilçesinde köpeğini gezdirirken bir anda ortadan kaybolmuştu. Başlatılan arama kurtarma çalışmaları 24 gündür devam ettiriliyor. Nehir yatağına yoğunlaşan ekipler, ellerinde demir çubuklarla nehir yatağında arama çalışması yaptı. Nehir yatakları ve kırsalda yürütülen çalışmalara JAK ve JÖAK ile komando ekipleri katıldı. Ekiplerin, Armutlu Mahallesindeki kırsalda yer alan 10 adet su kuyusuyla birlikte Gönen Çayı ile bölgedeki akarsuların çevresinde arama faaliyetlerine devam ederek alanını giderek genişletiyor.

Korhan Berzeg 24 gündür aranıyor! Ekipler, dere yataklarına yoğunlaştı

70 KİŞİLİK EKİP ARAMALARA DEVAM EDİYOR

Ekiplerin 10 adet açık su kuyusu, nehir yatağı ve dere çevresinde yaptığı aramalardan sonuç alınamadı. Kırsal arama kurtarma operasyonları 70 kişilik güçlü bir ekiple devam etmekte ve gün geçtikçe büyümektedir.