Arda Güler’in Real Madrid formasını giymesi günah sayıldı!

Arda Güler’in Real Madrid formasını giymesi günah sayıldı!
YouTube hesabında paylaştığı videolar sayesinde sosyal medyada adından söz ettiren Hüseyin Çevik, genç oyuncu Arda Güler'in Real Madrid'e transferi hakkında yorum yaptı.

YouTube hesabında paylaştığı videolar sayesinde sosyal medyada adından söz ettiren Hüseyin Çevik, genç oyuncu Arda Güler'in Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferi hakkında çok ilginç bir yorumda bulundu.

“MÜSLÜMAN O HACCI GİYEMEZ”

İnternet fenomeni Hüseyin Çevik, YouTube kanalındaki son videosunda Arda Güler'in Real Madrid'e geçişini yorumladı. Çevik, "Real Madrid formasının üzerinde haç var. Bu formayı bir Müslüman giyemez." dedi.

Arda Güler’in Real Madrid formasını giymesi günah sayıldı

"Örneğin, birkaç kişinin 'Real Madrid formasının üzerinde çarpı işareti var, o formayı nasıl giyecek' dediğini duydum" diye konuşan Hüseyin Çevik, konuşmasının devamında "Bazıları 'işinize bakın, hac tabelasına mı takıldınız?' diye böyle bir şey söylüyorlar. Müslüman olan arkadaşım zaten bu hacı elbisesini giyemez. Ona söyledim. Biz oraya gelene kadar 40 vaka var, o başka bir şey. 'Futbolun futbol hakkında konuşulmasına izin var mı?' Eğer işe gidecekseniz mevcut durumda evden camiye, camiden de eve gitmek zorundayız." şeklinde ifadeler kullandı.