O banka tam 12.000 TL dağıtıyor! Cumhuriyetin 100. yaşına özel görülmemiş jest

O banka tam 12.000 TL dağıtıyor! Cumhuriyetin 100. yaşına özel görülmemiş jest
İş Bankası, çalışan ve emeklilerinin yüzünü güldürdü! Cumhuriyet'in 100. yılı şerefine 55 bin kişiye tam 7 gramlık 22 ayar altın hediye edildi! İşte detaylar...

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye İş Bankası, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla çalışan ve emeklilerine sürpriz bir hediye verdi.

Banka, 29 Ekim 2023 tarihinde kutlanacak olan Cumhuriyet Bayramı'na sayılı günler kala, bankada çalışan ve emekli olan yaklaşık 55 bin kişiye 7 gram ağırlığında 22 ayar altın hediye etti.

iş bankası altın dağıttı

Verilen bilgiye göre altının bugünkü değeri yaklaşık 12 bin 420 TL civarında. Bankanın yaptığı bu jestle çalışanlarının ve emeklilerinin Cumhuriyet'e duydukları minneti göstermek istediği belirtildi.

Türkiye İş Bankası'nın bu sürpriz hediyesi, bankacılık sektöründe yeni kampanyalar ve promosyonlara imza atılıp atılmayacağı yönünde de spekülasyonları beraberinde getirdi. Özellikle emekliler, 29 Ekim öncesi emekli maaş promosyonlarında artış bekliyor.

Bankanın geçtiğimiz yaz ayında yaptığı güncelleme sonrası 7 bin 500 TL olan promosyon tavanının üzerine eklenecek bir artış olup olmayacağı merak konusu. Türkiye İş Bankası'nın Cumhuriyet Bayramı öncesi bu sürpriz hediyesiyle çalışan ve emeklilerine verdiği değeri gösterdiği ifade edildi.