Ümit Özdağ'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na beklenmedik ziyaret!

Ümit Özdağ'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na beklenmedik ziyaret!
Zafer Partisi'nin lideri Ümit Özdağ, bugün CHP Genel Merkezi'ne geldi. Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Ümit Özdağ, gelişini iade-i ziyaret şeklinde yorumladı. Beklenmedik toplantı nedeniyle CHP MYK bir saat 14.00'e ertelendi.

CHP Genel Merkezi'nde bugün MYK toplantısı hazırlıkları başlatılmıştı. Bu sırada Zafer Partisi'nin lideri Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için merkeze geldi. İki lider, seçimden bu yana ilk kez yüz yüze görüşme yaptı.

Saat 11.45'te başlayan toplantı için binaya giriş yapmadan önce kısa bir konuşma yapan Özdağ, gelişini iade-i ziyaret şeklinde yorumladı.

"YEREL SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİK"

Ümit Özdağ'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na beklenmedik ziyaret

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte gerçekleştirdiği baş başa görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Sayın Genel Başkanımız, seçim sürecinde iki defa Zafer Partisi'ni ziyaret etti. Şimdi de kendisine hem iade-i ziyaret hem de seçimi değerlendirmek adına geldik." dedi.

'GÜZEL BİR GÖRÜŞME OLDU'

CHP lideri Kılıçdaroğlu ise, Ümit Özdağ ile güzel bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek "İki politikacı karşılaştıklarında ne hakkında konuşurlar? Tabii Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri, Ortadoğu'yu, seçimleri, seçim sonuçlarını, önümüzdeki yerel seçimleri değerlendirdi." diye konuştu.

Her iki lider de yerel seçimler ve yerel yönetimler ile ilgili soruları kendilerine teşekkür ederek yanıtladı.