Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal, Muğla'da cayrokopter kazasında ölümden döndü!

Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal, Muğla'da cayrokopter kazasında ölümden döndü!
Muğla'yı gezmek için cayrokopter kiralayan Melis Sandal, cayrokopter havadayken yaşanan motor arızasından dolayı aracın tarlaya sert bir şekilde inmesi sonucu pilotla birlikte yaralandı.

Muğla'dan çevre gezileri için bulunan bir cayrokopterin motor arızasından dolayı tarlaya düştüğü bildirildi. Pilot Sinan Yılmaz (47) ile birlikte Mustafa Sandal'ın bir süre önce evlendiği eşi Melis Sandal, cayrokopterin sert iniş yaparak bir ağaca çarpması sonucu yaralandı.

Kazanın Menteşe ilçesine bağlı Zeytin mahallesine yakın bir mevkiide saat 18.00 sıralarında meydana geldiği bildirdi. Pilotu Sinan Yılmaz ve yolcusu Melis Sandal liderliğindeki cayrokopter, gezi amacıyla Akyaka'dan havalanarak Gökova Körfezi'ni boydan boya turlamaya başladı.

Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal, Muğla'da cayrokopter kazas

MOTOR ARIZASI NEDENİYLE DÜŞTÜ

Bir süre sonrasında cayrokopterin motoru hasar gördü. Pilot Sinan Yılmaz komutasındaki araç, kontrollü bir şekilde olay yerine inmeye çalıştı ancak sert inişin ardından bir zeytin ağacına çarparak durmayı başardı.

Çevredekilerin durumu 112 acil çağrı merkezine bildirmesi sonrası bölgeye sağlık ekipleri yönlendirildi. Jandarma ve siviller tarafından cayrokopterin içinden çıkarılan Melis Sandal ile pilot Sinan Yılmaz, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından tedavi için Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.