Melek Mosso konserine onay veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı, AKP'lilerin hedefinde!

Melek Mosso konserine onay veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı, AKP'lilerin hedefinde!
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 57.si düzenlenen Uluslararası Kiraz Festivali'nde şarkıcı Melek Mosso sahne aldı. Mosso, AKP'li belediye başkanı Cüneyt Yüksel ile beraber "Bir başkadır benim memleketim" adlı şarkıyı seslendirdi. Hükümete yakın çevreler Başkan Yüksel'in istifa etmesi gerektiğini savundu.

Melek Mosso, Tekirdağ Belediyesi Süleymanpaşa tarafından bu yıl 57.si düzenlenen Uluslararası Kiraz Festivali'nin final gününde sevenleriyle buluştu. Mosso, sahnede konserine başlamadan önce son tartışmalar hakkında konuştu.

ÖZÜR DİLEYEREK, HELALLİK İSTEDİ

Melek Mosso konserine onay veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı, AKP'lilerin hedefinde

Kamuoyunda konuşulan hakkındaki konulardan dolayı herkeste özür dileyerek onlardan helallik isteyen Melek Mosso, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Hemen bir konuya değinerek sizlere veda etmek istiyorum. Geçen hafta gereksiz yere gündemi meşgul ettim ve bunun farkındayım. Bunun için çok üzgünüm. İlk olarak bilmenizi isterim ki biz her zaman bölünmeyen, ne olursa olsun birbirine düşman olmayan bir milletiz. Ben; kadın cinayetlerine ve kadın tacizine karşı sesimi duyurmak istiyorum. Anladığım kadarıyla başka yerden kaldırılmış. Farklı bir şekilde anlaşılıyor ama bu acıların metapolitik acılar olduğuna ben de inandığımı söylemek istiyorum.

"HEPİMİZ HATA YAPABİLİRİZ"

Melek Mosso konserine onay veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı, AKP'lilerin hedefinde

Şarkıcı Melek Mosso'nun ardından konuşan AKP'nin Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cüneyt Yüksel, "Biz etten kemikten yaratıldık. Hepimiz hata yaparız sonuçta bu bir insanlık özelliğidir. Önemli olan ne biliyor musunuz? Hatalarınızı görüp özür dileyebilmek bir erdemdir. Ama bir başka büyük erdem daha vardır, o da özrü kabul edebilmek" şeklinde konuştu.

Başkan Yüksel, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

 "Güçlü bir Türkiye olmak istiyorsak bayrağın renklerini servetimiz bilmeliyiz. Birbirimizin kusurlarını özür dilemekle örtmeliyiz. Siz kusurlarınızı örteceksiniz. Bizim bir hedefimiz var gençler Gazi Mustafa Kemal. Atatürk bize, "Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacaksınız" demişti. Başkanımız bize bir gol gösterdi. Büyük ve güçlü bir Türkiye olacağız” dedi. Bunu ancak birlikte çalışırsak yapabiliriz. Hatamızı kabul edip özür dilemeliyiz. Özür dileyenleri memnuniyetle karşılayacağız. Bu ülkeye ait olduğum için gurur duyuyorum."

Melek Mosso konserine onay veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı, AKP'lilerin hedefinde

BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL'İN İSTİFASINI İSTEDİLER

Konser sonrasında Süleymanpaşa Belediye Başkanı AKP'li isimler tarafından hedef gösterildi. Cüneyt Yüksel, hükümete yakın kişiler tarafından linç edilirken çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, "Defol Ak Parti'den, istifa et" gibi mesajlar yayınladı.