Kızını üniversite sınavına yetiştirmek isterken hız yapan baba, canından oldu!

Kızını üniversite sınavına yetiştirmek isterken hız yapan baba, canından oldu!
Sakarya Akyazı'da kızını sınava götürmek isteyen Zafer Kılıç'a ait bir cip, yağmurdan dolayı kaygan yolda kontrolden çıktı ve duvara çarparak durabildi. Kazada baba Kılıç'ın hayatını kaybettiği bildirilirken kızı Eslem Nur'un ise ağır yaralandığı bilgisi paylaşıldı.

Korkunç kaza, Sakarya Akyazı'da meydana geldi. İlçeye bağlı Yeniorman mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada Zafer Kılıç, kızı Eslem Nur Kılıç'ı YKS sınavının 2. oturuma yetiştirmek isterken yolda giderken kaza yaptı. Edinilen bilgilere göre Kılıç'ın kullandığı 54 HH 144 plakalı cip, sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda bir anda kontrolden çıktı ve duvara çarptı.

BABA, HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kızını üniversite sınavına yetiştirmek isterken hız yapan baba, canından oldu

Kazayı görenler durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdiler. Yapılan ihbar üzerine bölgeye gelen ekipler, kazada Zafer Kılıç'ın ve kızı Eslem Nur Kılıç'ın ağır yaralandıklarını tespit ettiler. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan baba-kız, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen baba Zafer Kılıç'ın kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği bildirildi.

Eslem Nur Kılıç'ın tedavisinin devam ettiği öğrenilirken polisin kazaya ilişkin bir soruşturma başlattığı bilgisine ulaşıldı.