Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu hakkında kulis bilgisi: 'İlk ve sondu'

Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu hakkında kulis bilgisi: 'İlk ve sondu'
CHP'nin seçimlerde istediği sonuçları alamadığı yönünde şok edici bilgiler perde arkasına yayıldı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa devam edip etmeyeceğine ilişkin gelişmeler devam ederken Yeniden seçime girmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti. CHP liderinin partideki yöneticilere "Bu benim ilk ve son başkan adaylığımdı" dediği bildirildi.

14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrasında CHP'nin yol haritasının nasıl olacağı merak ediliyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP genel başkanlığından istifa edip etmeyeceği seçimin ardından "mücadeleye devam" mesajı gündemdeydi.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN DEĞİŞİM MESAJI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimin ertesi günü yaptığı açıklamada "değişim" mesajını ilan ederken, dünkü basın toplantısında bu tutumunu yineledi.

Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu hakkında kulis bilgisi

FATİH ALTAYLI'DAN KULİS BİLGİSİ: "İLK VE SONDU"

Gazeteci Fatih Altaylı, MYK partisinin değiştiği CHP'deki lobicilik faaliyetlerine ilişkin bilgiler paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun durumu değerlendirmek adına güvendiği birkaç kişiyle görüştüğü bildirildi. "Tekrar seçime girmeyi düşünüyor musunuz?" diye gelen bir soruya CHP liderinin "Bu benim ilk ve son cumhurbaşkanı adayımdı. Yeniden cumhurbaşkanı seçilmek de dahil hiçbir göreve aday olmayacağım. Zamanı geldiğinde, bir sonraki seçime katılmayacağım. Benim böyle bir niyetim ve arzum yok” dediği kaydedildi.