evlet Bahçeli, asgari ücret hakkında konuştu: 'Ben söz veriyorum'

evlet Bahçeli, asgari ücret hakkında konuştu: 'Ben söz veriyorum'
MHP lideri Devlet Bahçeli, "Yıkıldı dediler kalktık. Baraj yapacağız dediler köpürdük ırmaklar gibi taştık. Kıyamet gününün yaklaşmasını sabırsızlıkla bekliyoruz." Bahçeli, açıklamalarının devamında, "Vatandaşlarımızın döviz kurlarındaki dalgalanmalardan korunarak daha fazla insanca yaşayacakları ücretleri destekliyor ve ne gerekiyorsa yapacağımıza söz veriyorum." dedi.

Partisinin 14-28 Mayıs seçimlerinin ardından yaptığı ilk grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada, "Düzenleyici şirketlerin kiralık acente yalanlarını yerle bir ettik. Bozuldu dediler, biz toparlandık" dedi.

Devlet Bahçeli, "MHP ile Cumhur İttifakı'nın Türkiye'ye kapsamlı bir anayasa getirme sorumluluğunu üstlenmeye hazır olduğunu belirterek "100 maddeden oluşan anayasa teklifimiz müzakereye hazır." şeklinde konuştu.

Devlet Bahçeli, asgari ücret hakkında konuştu 'Ben söz veriyorum'

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI: 'BEN SÖZ VERİYORUM'

MHP lideri Bahçeli, bugün başlayacak olan asgari ücret müzakereleri hakkında da b,r değerlendirmede bulundu. Bahçeli, değerlendirmesinde "Döviz kurlarındaki dalgalanmalardan korunarak asgari ücretle geçinen kardeşlerimizin maaşlarını destekliyor, üzerimize düşeni yapacağımıza söz veriyorum." ifadelerini kullandı.