Esenyurt sokaklarında kadına şiddete müdahale etmek isterken canından oldu!

Esenyurt sokaklarında kadına şiddete müdahale etmek isterken canından oldu!
Kadına yönelik şiddet bu sefer başka bir acımasız çehreye büründü. İstanbul'un Esenyurt ilçesi sokaklarında kız arkadaşıyla tartışan Vahit Y. isimli bir kişi, kendisine müdahale etmek isteyen Özer Ç. ile tartıştı. Tartışma sırasında silahlar ortaya çıkarken olayda Özer Ç.'nin hayatını kaybettiği, Vahit Y.'nin ise kendi silahıyla yaralandığı bildirildi.

Olay, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde saat 19.00 sularında meydana geldi. İlçeye bağlı Yunus Emre Mahallesinde yaşanan olayda, edinilen bilgilere göre Vahit Y., kız arkadaşıyla sokakta henüz bilinmeyen bir sebebpten dolayı tartışmaya başladı. Kız arkadaşını taciz eden Vahit Y.'yi gören Özer Ç. isimli bir genç olaya müdahale etmek istedi.

KADINA ŞİDDETE MÜDAHALE EDEN KİŞİYE KURŞUN YAĞDIRDI

Esenyurt sokaklarında kadına şiddete müdahale etmek isteyen genç canından oldu

Özer Ç.'nin kendisine engel olmasonı hazmedemeyen ve ona tepkisi gösteren Vahit Y., yakınlardaki evine giderek silahını aldı ve geri döndüğünde Özer Ç.'ye kurşun yağdırmak istedi. Özer Ç., Vahit Y.'nin elinde olan silahı almak isterken silah arka arkaya ateş aldı. Çevredekilerde Vahit Y. üzerine atladılar ve silahı elinden aldılar.

Esenyurt sokaklarında kadına şiddete müdahale etmek isteyen genç canından oldu

Olayda, Özer Ç. ile Vahit Y. yaralandığı belirlendi. Tartışma çevredekilerin araya girmesiyle sona erdi. Haber verilmesi sonrasında bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken Polis ekipleri güvenlik bandını çekerek olay yeri inceleme başlattı. Kendi silahıyla vurulan Vahit Y.'nin hayatını tehlikeye atmadığı öğrenilirken, Özer Ç.'nin ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi.