Diyarbakır'da madde bağımlısı gençten aile terörü: Babasının boğazını kesti!

Diyarbakır'da madde bağımlısı gençten aile terörü: Babasının boğazını kesti!
Diyarbakır'da şok edici bir olay yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı olduğundan şüphelenilen Ü.A. (32), ailesine kabus yaşattı. Baba M.A.A. (63) ile bir tartışma yaşayan Ü.A., annesini ve kız kardeşini odaya kilitledikten sonra babasının önce boğazını kesti, daha sonra da göğsünden bıçakladı. Ağır yaralana baba, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Korkunç olay, bu sabah Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki Fabrika Mahallesi’nde meydana geldi. Burada bir sitedeki apartmanının 6. katında meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre madde bağımlısı olduğu öne sürülen Ü.A. (32) isimli bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ailesiyle kavga etmeye başladı.

Diyarbakır'da madde bağımlısı gençten aile terörü Babasının boğazını kesti

Kavganın büyümesi üzerine Ü.A.'nın annesi ve kız kardeşi başka bir odaya soktu ve üzerlerine kapıyı kilitledi. Babası M.A.A.'ya bıçakla saldıran Ü.A., babasını boğazını keserek ve göğsünden bıçaklayarak ağır şekilde yaraladı.

BABA AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Evden gelen çığlıkları duyan çevredeki komşular durumu hemen polise bildirirken, kısa sürede olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri ağır yaralanan M.A.A.'yı ambulansa alarak hastaneye kaldırdılar.

Diyarbakır'da madde bağımlısı gençten aile terörü Babasının boğazını kesti

Babasını öldürmeye çalışan Ü.A., polis tarafından gözaltına alınırken, anne ve kızı da kilit altında tutuldukları odadan çıkarıldılar. M.A.A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirlenirken Ü.A.’nın emniyette başlatılan işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.