Depremden 120 gün sonra bulundu! 20 yaşındaki genç kız... Yürek dağlayan haber

Depremden 120 gün sonra bulundu! 20 yaşındaki genç kız... Yürek dağlayan haber
6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketinin üstünden aylar geçti. İllerdeki çalışmalar sürerken 120 gün sonra gelen haber herkesin yüreğini dağladı! Tüm detaylar haberimizde.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili derinden etkileyen deprem bölgesinde enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. 20 yaşında genç kızın cesedi 120 gün sonra bulundu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

120 GÜN SONRA YÜREKLERİ DAĞLAYAN HABER

6 Şubat tarihinde yaşanan büyük deprem felaketi sonrasında ağır hasar alan Adıyaman Turgut Reis Mahallesi Eski Valilik Kavşağı yakınlarında olan bir binanın enkaz kaldırma çalışmaları sürerken 120 gün sonra acı haber geldi. Verilen bilgilere göre depremin üstünden 120 gün geçtikten sonra yıkılan binanın bodrum katında 20 yaşlarında bir kadın cesedi bulundu.

120 Gün Sonra Bulunan Cenaze

 Kepçe tarafından bulunan cenaze ile ilgili polis ekipleri bölgeye yönlendirildi. İlk olarak kimliği bilinmeyen 20 yaşındaki genç kadının cesedinin Sude Nur Duran'a ait olduğu tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonrasında genç kadının cenazesi kaldırıldı. 20 yaşındaki genç kadının Yozgat Bozok Üniversitesi birinci sınıf öğrencisi olduğu ve tatil için ailesinin yanına geldiği ve evlerinde depreme yakalandığı öğrenildi. Verilen bilgilere göre Duran'ın anne, baba ve erkek kardeşi de deprem felaketinde hayatını kaybetti.