Bu bankanın müşterileri hemen başvurun! 10 gün içinde bunu yapanlara TL ödenecek

Bu bankanın müşterileri hemen başvurun! 10 gün içinde bunu yapanlara TL ödenecek
Son derece önemli bir kampanya, banka tarafından duyuruldu. Kampanya kapsamında, 19 Haziran tarihine kadar başvuru yapanlara özel bir hediye verileceği bildirildi. İşte kampanyanın ayrıntıları...

Ziraat Bankası, Babalar Günü için özel bir kampanya düzenledi ve katılımcılara hediyeler sunacağını duyurdu. Kampanya, 19 Haziran tarihine kadar devam edecek ve Bankkart sahiplerine çeşitli avantajlar sunulacak.

Bankkart sahipleri, 7-19 Haziran 2023 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı giyim, ayakkabı, aksesuar, saat, kozmetik, kafe ve restoran üye işyerlerinde tek seferde 500 Türk Lirası ve üzeri alışveriş yaparak 30 Türk Lirası, toplamda ise 120 Türk Lirası Bankkart Lira kazanacaklar. Kampanyaya katılmak için müşterilerin önceden Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bankkart sahipleri, kampanya süresince Bankkart ile yapacakları alışverişlerde kazandıkları Bankkart Liralarını, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinin Bankkart POS'undan gerçekleştirmeleri gerektiğine dikkat etmelidir. Sadece e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmemektedir.

KAMPANYA HAKKINDA DETAYLAR

ziraat

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda, kampanya ayrıntılarına ilişkin önemli bilgiler paylaşıldı. Kampanya, hem kredi kartı hem de banka kartıyla yapılan harcamaları kapsamaktadır. Bankkart Liraları, peşin veya taksitli işlemlerde kullanılabilir. Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri en fazla 120 Türk Lirası Bankkart Lira kazanabilir. Belirli kart türleri kampanyaya dahil değildir ve katılım sadece asıl kart sahibi müşterilere açıktır. İptal, iade, Bankkart Lira kullanımı ve nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmemektedir. Banka kartına para yükleme işlemleri kampanyaya dahil edilmemektedir. 

Kampanya süresince geri iade edilen işlemlerde verilen Bankkart Liraları geri alınacak ve yetersiz bakiye durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır. Müşterilerin kampanya detaylarını ve kısıtlamalarını bankanın resmi kanallarından takip etmeleri önemlidir.