Bakan Işıkhan açıkladı milyonların yüzü güldü! Artık maaşlar bu kadar yatacak!

Bakan Işıkhan açıkladı milyonların yüzü güldü! Artık maaşlar bu kadar yatacak!
Milyonlarca vatandaşın beklediği o gün geldi çattı! Asgari ücret belirlendi! Bakan Işıkhan tek tek açıkladı. Tüm detaylar haberimizde.

Milyonlarca vatandaş Temmuz ayında yapılacak zamları araştırıyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki asgari ücret ne kadar oldu? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI

Milyonlarca asgari ücretli vatandaş asgari ücrete yapılacak ara zamları bekliyordu. Asgari ücret zamları Temmuz ayını beklemeden açıklandı! Milyonlarca vatandaşın yüzü güldü. Komisyonun çalışmaları uzun süredir devam ediyordu ve ikinci toplantı sonrasında karar verildi. Komisyonda yer alan Ağar konu ile ilgili şu açıklamaları yapmıştı; 

Asgari Ücret Belli Oldu

'Hükümet ve işveren tarafından bir rakam belirtilmedi. İşçiler olarak biz de bir rakam belirlemedik. Kafamızda bazı rakamlar yer alıyor. Görüşmeler sonrasında mutabakat sağlanacak ama istediğimiz rakam belirlenmezse muhalefet şerhi koyarız.' Komisyon toplantıları sonrasında bayram gelmeden asgari ücret milyonlarca vatandaşla paylaşıldı. Artık asgari ücret 11 bin 400 TL olarak yatacak.