Anında onaylı 35 bin TL ödemesi başladı: PTT önünde kuyruk oluşacak!

Anında onaylı 35 bin TL ödemesi başladı: PTT önünde kuyruk oluşacak!
Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar devlet destekli ödemeleri araştırmaya devam ediyor. Peki PTT 35 bin TL ödeme nasıl alınır? Tüm detaylar haberimizde.

PTT tarafından yapılan son haberler nakit ihtiyacı olanların yüzünü güldürdü! Tam 35 bin TL ödeme yapılacak! Peki şartlar neler? Kimler başvuru yapabilir? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

PTT 35 BİN TL ÖDEMELER BAŞLADI

PTT tarafından bildirilen son haberlere göre anında onaylanacak 35 bin TL ödemeler başladı. Ödemeler ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılacak. 35 bin TL kredi ödemeleri 36 ay vadeyle geri ödenecek. Kredi için yüzde 4.89 oranlı faiz uygulanacak. 

PTT Kredi Başvuruları Başladı

AktifBank işbirliği ile başlatılan 35 bin TL kredi kampanyası kapsamında kefil istenmeyecek ve 50 bin TL'ye varan başvuru yapılabilecek. Nakit ihtiyacı olan vatandaşların başvurabileceği 50 bin TL'ye varan ödemeler için kredi şartlarının taşınması gerekiyor. Başvuru yapacak vatandaşların 18 yaşını geçmiş olması, kredi notunun kredi çekmek için yeterli olması, gelir durumunu gösteren belge sunulması, daha önceki borçlarını düzenli şekilde ödüyor olması, kredi başvuru formunun eksiksiz doldurulması ve PTT tarafından belirlenen diğer şartların taşınması gerekiyor.