Ziraat Bankası'nda olanlar hemen yapsın! Hesaplardaki paralar silinecek: Son günler

Ziraat Bankası'nda olanlar hemen yapsın! Hesaplardaki paralar silinecek: Son günler
Bankalarda kullanılmayan hesaplarla ilgili son duyurularını yapmaya devam ediyor. Peki Ziraat Bankası duyurusu hangi müşterileri ilgilendiriyor? Tüm detaylar haberimizde.

Ziraat Bankası hesapları kapanacak müşterilerini son kez uyardı! Son 15 gününüz kaldı: Elinizi çabuk tutun! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI SON DUYURUSU GELDİ

Ziraat Bankası tarafından müşterilere yapılan son duyuruya göre kullanılmayan hesapların kapanması için son 15 gün kaldı. Yapılan duruya göre hane hesaplar içindeki paralar eğer çekilmezse paralar Takasbank ve MKK aracılığıyla hesaplara aktarılacak. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre 22 Nisan 2021 tarihli Resmi Gazete aracılığıyla yayımlanmış

Ziraat Bankası Kapatılacak Hesaplarla İlgili Duyarılar

 'Yatırım hizmetleri ve faaliyetlerden kaynaklı her türlü alacak ve emanet, hesap sahiplerinin yaptıkları son talep, işlem ya da bir şekilde verilen yazılı talimat olmaması halinde on sene içinde talep ve tahsil edilmezse YTM'ye devredilir.' Bu sene içinde zamanaşımına uğrayacak hesaplarla ilgili YTM'ye devredilecek hesapların listeleri banka aracılığıyla paylaşılmaktadır ve içinde yer alan emanet ve alacaklar Takasbank ve MKK nezdinde olan YTM yatırım adına açılan hesaplara devredilecek. Zamanaşımına Uğrayan Varlıkların İadesi İçin Başvuru Şekli ile ilgili güncel bilgiler Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden paylaşılmaktadır.