Ziraat Bankası müşterilerine talih kuşu kondu! 1 ay içinde bunu yapanlar 1000 TL kazanacak

Ziraat Bankası müşterilerine talih kuşu kondu! 1 ay içinde bunu yapanlar 1000 TL kazanacak
Son dönemlerde bankalar müşterilerine harcama kampanyası yapmaya devam ediyor. Peki hangi banka müşterilerine 1000 TL ödeme yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Artan fiyatlar sebebiyle müşterilerinin mağduriyetlerinin giderilmesi ve daha avantajlı alışveriş yapmaları için bankalar sık sık kampanya haberi paylaşıyor. Peki 1000 TL ödeme nasıl alınır? Şartlar nedir? Kampanyaya nasıl katılım sağlanır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

1000 TL HARCAMA KAMPANYASI

Ziraat Bankası tarafından son bildirilen haberlere göre tek seferde 10 bin TL ve 15 bin TL arasında alışverişlere 900 Bankkart Lira, 15 bin TL ve üstü alışverişlere 1000 Bankkart Lira ödemesi yapılacak. Ziraat Bankası harcama kampanyası 5 Haziran ve 6 Temmuz tarihleri arasında setur.com.tr, Setur mobil uygulaması, 444 0 738 numarası, Setur şubesi ve acentelerden yapılan rezervasyonlarda geçerli olacak. Ziraat Bankası kampanyasına katılımlar mobil uygulama, internet bankacılığı, kısa mesaj yoluyla sağlanabilecek. 

Ziraat Bankası 1000 Bankkart Lira Kampanyası

Kampanyaya kısa mesajla katılacak müşterilerin 4757 numarasına SETUR yazıp göndermek gerekiyor. Kampanyaya katılım sağlamayan müşterilerin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek. Kampanyadan kazanılan Bankkart Liralar 14 Temmuz tarihine kadar müşterilerin kartlarına yüklenecek ve kullanılmayan Bankkart Liralar 18 Ağustos tarihinde iade alınacak. Bir müşteri kampanya süresince en fazla 1000 Bankkart Lira kazanabilecek. Ek kartlarla yapılan alışverişlerden sonra kazanılan Bankkart Liralar asıl karta yüklenecek. Bireysel kartlarla yapılan harcamalar kampanyaya dahil olacak. Bankkart Başak, Bankkart Business, ücretsiz Bankkart, Bankkart Lira kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecek. Kampanya süresince yapılan alışverişlerin iptal ya da iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar iade alınacak, eğer kazanılan Bankkart Liralar harcandıysa karta borç olarak yansıyacak.