Yardıma bugün başvuran haftaya parasını alacak! e-Devlet başvuru ekranı açıldı: Her aileden bir kişiye...

Yardıma bugün başvuran haftaya parasını alacak! e-Devlet başvuru ekranı açıldı: Her aileden bir kişiye...
Aile Destek Paketi kapsamında vatandaşlar, bu ayki ödemelerin ne zaman yapılacağını öğrenmek için araştırmalara başladı. Haziran ayı ödemeleriyle ilgili yapılan araştırmalar sonucunda, ödemelerin hesaplara 2 gün sonra yatırılması bekleniyor. Geçtiğimiz ayın ödemeleri 15 Mayıs'ta gerçekleştirildiğine göre, bu ayın ödemelerinin Haziran 15'te yapılması bekleniyor. Vatandaşlar, Aile Destek Paketi ödemelerini takip ederek hesaplarına yatırılmasını beklemektedir. Ayrıntılar haberimizde...

Aile destek yardımı için Haziran ayı ödeme tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. Ancak geçmiş aylarda olduğu gibi genellikle ödemelerin aynı dönemde gerçekleştiği göz önüne alındığında, Haziran ayı ödemelerinin de 15 Mayıs gibi bir zamanda yapılması beklenmektedir. Aile destek yardımı, ihtiyaç sahibi ailelere maddi destek sağlayarak yaşamlarını kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Bu ödemeler, ailelerin günlük ihtiyaçlarını karşılamalarına ve çocuklarının sağlıklı bir şekilde büyümelerine destek olmaktadır. Aile destek yardımı programı, toplumda sosyal güvenliği sağlamak ve ailelere destek olmak amacıyla düzenlenmektedir.

TEMMUZ AYINA KADAR SÜRECEK

ÖDEME

Aile destek programı, bakanlık tarafından yapılan son açıklamaya göre Temmuz ayına kadar devam edecektir. Ancak programın uzatılıp uzatılmayacağı konusunda henüz resmi bir bilgi bulunmamaktadır.

12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayında yapılacak ve son ödemenin ardından Temmuz ayında destek programı sona erecektir.

Vatandaşlar, resmi açıklamaları ve duyuruları takip ederek aile destek programıyla ilgili güncel bilgilere ulaşabilirler.