Yapı Kredi müşterilerine görülmemiş kıyak yaptı! O harcamalarının yarısı geri verilecek: Tek şart aranacak

Yapı Kredi müşterilerine görülmemiş kıyak yaptı! O harcamalarının yarısı geri verilecek: Tek şart aranacak
Yapı Kredi'den kasko poliçesi yapacak olanlara büyük fırsat! İşte detaylar...

Yapı Kredi Bankası, araç sigorta poliçesi ya da kasko poliçesi yenilemek isteyen müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Banka, kampanya kapsamında poliçesini yenileyen müşterilere yüzde 50'ye varan indirim imkanı sağlayacak. Bu indirim sayesinde harcadığınızın yarısı cebinizde kalacak.

Yapı Kredi Bankası'nın bu dev kampanyasından kimlerin yararlanabileceği ve nasıl başvuru yapılması gerektiği hakkındaki tüm detaylar haberin devamında yer alıyor. Bu kampanya sayesinde araç sahipleri sigorta poliçelerini daha uygun bir şekilde yenileyebilecekler. Eğer siz de araç sigortanızı ya da kasko poliçenizi yenilemek istiyorsanız, bu kampanya tam size göre olabilir. Sigorta veya kasko poliçesini yenilemek isteyen vatandaşların dikkatine! Yapı Kredi Bankası, kampanya kapsamında poliçesini yenileyecek müşterilerine indirim imkanı sunuyor. Banka aracılığıyla kasko poliçesi alan müşteriler yüzde 50'ye varan fiyat avantajlarından faydalanabilecek.

yapıkredi

Yüzde 50 indirim kampanyası için bazı şartlar bulunmaktadır. Yapı Kredi Bankası, poliçesini yenileyecek müşterilere yüzde 50'ye kadar indirim uygulayacağını açıklamıştır. İndirimli primlerden yararlanmak için temiz bir sürüş siciline sahip olan sürücülerin temiz hasarsızlık kaydını yeni poliçeye aktarması gerekmektedir.

Ayrıca poliçenizde kayıtlı olan sürücü sayısına bağlı olarak %20'ye kadar sürücü indiriminden faydalanma imkanı bulunmaktadır. Bu indirimlerle birlikte araç sahipleri sigorta veya kasko poliçelerini daha uygun fiyatlarla yenileyebilirler. Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları, eşleri ve öğretmenler, üniversite öğretim görevlileri, yargı mensupları, emniyet mensupları, mülki idare amirleri, Koç Ailesi mensupları gibi belirli meslek gruplarına dahil olan kişilere özel olarak Yapı Kredi Bankası tarafından yüzde 25'e varan ek indirimler uygulanacaktır. Ayrıca daha önceden poliçesi bulunan veya daha önceden bir aracı olan kişiler, kasko primine ek olarak indirimlerden faydalanabilecektir.

Kasko sigortasını yenilemek isteyen kişiler, 1 Mart - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi mobil uygulaması, internet sitesi veya Çağrı Merkezi aracılığıyla başvuruda bulunarak bu fırsatlardan yararlanabileceklerdir. Yenilenen kasko sigortası için sigorta tutarının yüzde 10'u kadar hediye puan fırsatı da sunulmaktadır.

Bu özel teklif, Yapı Kredi Bankası tarafından 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olduğu belirtilmiştir.