Üniversite öğrencilerine 2000 TL cep harçlığı! Başvuru tarihini kaçıran pişman olacak

Üniversite öğrencilerine 2000 TL cep harçlığı! Başvuru tarihini kaçıran pişman olacak
Üniversitede öğrenim görenler dikkat! Bu haber tam da size göre! Para yardımı yapılacak! Detaylar haberimizde.

Başvuruda bulunan öğrencilere 2 bin liralık burs verilecek. Burs ödemeleri ne zaman? Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

ÖĞRENCİLERE PARA YARDIMI

2023-2024 eğitim-öğretim yılı başlarken üniversite öğrencilerinin öncelikli gündemi eğitim desteği ve maddi yardımdır. Okula dönüş ücretleri, kitaplar ve çalışma materyalleri öğrencilerin cüzdanlarını zorluyor ancak KYK ve bazı yerel yönetimler bu zorlu süreçte öğrencilerin yanında oluyor. KYK, Ekim'de öğrencilere burs ve kredi yardımı sunacak. Tüm öğrencilere önemli maddi destek sağlayacak olan yardım dağıtımı 6 Ekim'de başlayacak ve 10 Ekim'e kadar devam edecek. Öğrencilerin merakla beklediği bu ödeme, TC kimlik numaralarının son rakamına göre yapılacak. Eğitim desteği yalnızca KYK'den ibaret değildir.

Öğrencilere Para Yardımı

Yerel yönetimler de öğrencileri desteklemeye odaklanıyor. Özellikle Aladağ Belediyesi'nin sağladığı 2 bin liralık eğitim desteği dikkat çekiyor. Üniversite öğrencileri için büyük bir fırsat olan bu destekten yararlanmak isteyen Aladağlı öğrencilerin, 5-30 Ekim tarihleri ​​arasında Aladağ Kent'in resmî web sitesi üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Aladağ Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Aladağ bölgesinde yaşayan veya ailesi burada yaşayan ve üniversitede örgün eğitim alan tüm Aladağ öğrencilerine eğitim desteği verebiliyoruz. Destekten yararlanmak adına belirtilen tarihlerde başvuru yapabilirsiniz." dediği kaydedildi.