TOKİ'den ucuz ev kampanyası! Ayda 4.500 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz: Başvurularda son gün

TOKİ'den ucuz ev kampanyası! Ayda 4.500 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz: Başvurularda son gün
Ev almak isteyen vatandaşlar yüksek fiyatlardan mağdur olmaya devam ediyor. TOKİ evleri ise uygun taksitlerle satışa çıkıyor! Peki şartlar neler? Tüm detaylar haberimizde.

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar internet üzerinden TOKİ'nin uygun fiyatlı satışlarını merakla araştırıyor. Peki TOKİ uygun ev satışı şartları nedir? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TOKİ UYGUN FİYATLI EV SATIŞI

Son dönemlerde ev fiyatlarının fahiş şekilde artması vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor. TOKİ tarafından başlatılan uygun fiyatlı ev satışı ise bütün vatandaşın ilgisini çekiyor. TOKİ 105 metrekare daireleri aylık 4 bin 368 TL taksitle satıyor. Aylık uygun oranlı ödeme fırsatlarıyla en düşük taksit tutarı 4 bin 368 TL, en yüksek taksit tutarı ise 5 bin 874 TL olarak belirlendi. TOKİ tarafından yapılan uygun fiyatlı evler Bartın ilinde bulunuyor. 

TOKİ Uygun Fiyatlı Ev Satışı

TOKİ vatandaşlara 180 aya kadar vade seçeneği de sunuyor. Uygun fiyatlı ev satışları için başvurular yarın sona erecek. Bartın Merkezde bulunan evler 1+1 dairelerin 75 metrekare ile 103 metrekare arasında değiştiği biliniyor. Evler için başvuru bedeli 1000 TL olarak belirlendi. Bartın uygun fiyatlı ev satışı için gerekli şartlar şu şekilde;

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

-Başvuru yapılacak ilde en az bir senedir ikamet ediyor olmak,

-Başvuru yapan kişinin eşinin ya da velayetinde olan çocukların TOKİ'den konut almamış olması

-Başvuru tarihinden itibaren 25 yaşın doldurulması, eşini kaybeden ve çocuğu olan kadınlarda yaş şartı aranmayacak

-Hane gelirinin en fazla 21 bin TL olması

-Bir haneden en fazla bir kişi, eşi ya da çocukları başvuru yapabilir. Bir haneden birden fazla başvuru yapılması tespit edilirse başvuru geçersiz sayılacaktır.