TL biriktirenler hemen bunu yapmazsa üzülecek! İslam Memiş parası olanlara hayati uyarıyı yaptı

TL biriktirenler hemen bunu yapmazsa üzülecek! İslam Memiş parası olanlara hayati uyarıyı yaptı
Elinizde nakit paranız varsa ve nereye yatırım yapacağınızı bilmiyorsanız İslam Memiş sizin için önerdi! Tüm detaylar haberimizde.

İslam Memiş yatırımcı vatandaşı sık sık uyarmaya devam ederken elinde nakit parası olan insanlara da yatırım önerisinde bulundu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ YATIRIM ÖNERİSİ YAPTI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş parası olan ve yatırım aracı arayan vatandaşlara önerilerde bulundu. Memiş açıklamasında şunları söyledi; 'Bütün yatırım araçları zirveye yakın. 5 ay içinde en çok ne kazandırır diye merak ediliyor. Gram altın hedefi 1.880 TL. Gümüş hedefi 25 dolar. BIST 100 endeksi hedefi ise 7 bin 700. Ben BIST endeksine 6 binken girmem, beklerim. Düğün hazırlığı yapan ve elinde TL olan gençlerin altını boş geçmemesi gerekiyor. Önümüzdeki sene 2-2.500 fiyatlar gelebilir. 

islam memiş yatırım önerileri

Senenin ilk yarısında altın dolardan destek aldı, ikinci yarısında ONS altından destek almasını bekliyorum. FED kararı öncesinde dolar bant aralığında sıkıştı. Çünkü bir belirsizlik yaşanıyor. FED kararı kısa vade içinde baskılı olsa da geri çekilmeler bence kalıcı olmayacak. Sene sonuna kadar dolar endeksi düşüş, dolar karşısındaki varlıklarda yükseliş beklentim hala sürüyor. Sancılı süreçler devam ediyor. 2024 senesinin ortalarına kadar ek gelir ihtiyacı olan vatandaşlara 1+1 dairelerin kira gelirlerinin uygun olduğunu söylemiştim. Benim aynı düşüncem sürüyor. Kira gelirleri önem taşıyor. TL bazında bir düşüş yaşanmasını beklemiyorum. Herkesin kendi korunma yöntemi farklı. Ben arabamı sattım, 1+1 daire aldım. Kira gelirleri bu süreçte önemli. Bütün araçlardan fazla kazandırdı, ben memnunum.'