Şubeye gitmeden geri ödemesiz 1000 TL! O banka kampanyayı duyurdu: Başvurmayan kalmasın

Şubeye gitmeden geri ödemesiz 1000 TL! O banka kampanyayı duyurdu: Başvurmayan kalmasın
Son dönemde bankalar, müşteri sayılarını artırmak amacıyla ardı ardına çeşitli kampanyaları duyuruyor. Güncel haberlere göre, bir banka müşterilerine sevindirici bir haber verdi. Şubeye gitmeden, sadece hesap açarak müşterilerine 1.000 Türk Lirası hediye edileceği duyuruldu. Kampanya detayları haberimizde...

Garanti BBVA, müşterilerine yönelik haziran ayı kampanyası duyurusunu yaparak, müşterilerine 1.000 Türk Lirası hediye edeceğini açıkladı. Kampanya koşulları ve nasıl yararlanılacağı konusunda şu bilgiler verildi:

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, 30 Haziran tarihine kadar Garanti Mobil uygulama üzerinden yakınlarını davet eden her bir müşteri, davet başına 250 Türk Lirası bonus kazanacak. Toplamda ise 1.000 Türk Lirasına kadar hediye verilecek. Bu kampanyaya şubeye gitmeden katılabileceğiniz ve kampanyanın ay sonuna kadar devam edeceği belirtilmektedir.

GARANTİ BANKASI'NDAN 1.000 LİRA BONUS 

GARANTİ

"16 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında yakınlarınızı Mobil uygulamadan müşteri olmaya davet edin, hem siz hem de yakınınız 250 Türk Lirası bonus kazanın. Her bir müşteri olan yakınınız için 250 Türk Lirası, toplamda 1.000 Türk Lirasına kadar bonus kazanabilirsiniz.

Üstelik davet ettiğiniz yakınınız müşteri olduktan sonra, yakınlarını da davet ederek 1.000 Türk Lirasına kadar daha fazla bonus kazanabilirsiniz.

Kimler davet edilebilir?

Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi bireysel müşterilerimiz, Garanti BBVA'lı olmayan yakınlarını davet edebilirler.

'Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et' adımından promosyon kodu oluşturabilir ve yakınlarıyla paylaşabilirler. Davet kodları kişiye özeldir."

Bu kampanya, Garanti Bankası'nın müşterilerini teşvik etmek ve yeni müşteriler çekmek amacıyla düzenlediği bir kampanyadır. Kampanyanın detayları ve süresi banka tarafından belirlenmiştir. Müşteriler, bankanın resmi internet sitesi veya müşteri hizmetleri kanallarından güncel bilgilere ulaşabilirler.