Nakite sıkışan bu bankaya koşsun: Borçlar anında siliniyor!

Nakite sıkışan bu bankaya koşsun: Borçlar anında siliniyor!
Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar internet üzerinden bankaların ödeme kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. Peki hangi banka borçları sıfırlayacak? Tüm detaylar haberimizde.

Son dönemlerde bankalar müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için sık sık kampanya düzenliyor. Bu banka borçların silineceğini duyurdu! Peki ödeme için şartlar neler? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BU BANKA BORÇLARI SİLİYOR

Son dönemlerde nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlar bankaların düzenlediği ödeme kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. Yüzleri güldüren haber Garanti Bankası'ndan geldi. Garanti Bankası nakit ihtiyacı olan vatandaşların borçlarını ödeyebilmeleri için yeni bir kredi kampanyası düzenledi. Borç transferi kredisi olarak başlatılan kredi kampanyasından borçlarını tamamen kapatarak tek yere borçlanmak isteyen vatandaşlar faydalanabilecek. 

Garanti Bankası Borç Kapatma Kredisi

Garanti Bankası düzenlediği borç transferi kredi kampanyasında 200 bin TL'ye varan ödeme yapacağını duyurdu. Garanti Bankası borçlarını tek ele toplamak isteyen müşterileri için uygun faiz oranlı ve müşteriye özel vade süresiyle ödeme yapacak. 200 bin TL kredi kampanyasıyla müşteriler borçlarını tamamen kapatarak tek bir yerde toplayabilecek. Başka bankalara borcu olan müşteriler borçlarını tek elde toplayabilecek ve ödeme için 36 aya varan vade seçeneği sunulacak.