Nakit ihtiyaçlarına acil çözüm o bankadan! Sıfır faizle 10.000 TL bir gün sonra hesaplarda

Nakit ihtiyaçlarına acil çözüm o bankadan! Sıfır faizle 10.000 TL bir gün sonra hesaplarda
Son dönemlerde bankalar nakit ihtiyacı olan insanlara sık sık kredi kampanyası düzenliyor. Bu banka müşterilerine 10 bin TL ödeme yapacak! Tüm detaylar haberimizde.

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakından araştırmaya devam ediyor. Bu banka müşterilerine 10 bin TL kredi desteği verecek! Peki şartlar neler? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BU BANKADAN 10 BİN TL KREDİ DESTEĞİ

Nakit ihtiyacı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılaması için Kuveyt Türk Katılım Bankası 10 bin TL kredi kampanyası başlattı. Başvuru yapacak vatandaşlar mobil uygulama üzerinden müşteri olarak ihtiyaç kartı başvurusu yapabilecek. Başvurusu olumlu sonuçlanan vatandaşlar kart sonrasında iki ay ertelemeli 10 bin TL krediden faydalanabilecek. 

Kuveyt Türk Katılım Bankası 10 bin TL Kredi Desteği

Kredi vadesi 6 ay olarak belirlenecek. Kampanyadan bir müşteri yalnızca bir kere faydalanabilecek. Sağlanacak olan 10 bin TL kredi desteği için faiz uygulaması yapılmayacak. Müşteri 2 ay erteleme sonrasında 10 bin TL ana parayı ödemeye başlayacak. Başvurular mobil uygulama üzerinden yapılacak. Başvuru yapabilmek için mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme yöntemiyle müşteri olmak gerekiyor. İhtiyaç kartı başvuruları ise yine mobil uygulama üzerinden yapılmaktadır. Yeni müşteriler için başlatılan 10 bin TL nakit desteği kampanyası kapsamında nakit ihtiyaçların karşılanması ve bankanın müşteri potansiyelinin artırılması hedefleniyor.