Maaşını PTT'den alanlara müjde! TC kimlik numarasına göre 10.000 TL ödeme yapılacak

Maaşını PTT'den alanlara müjde! TC kimlik numarasına göre 10.000 TL ödeme yapılacak
Maaşını PTT üzerinden alanlara müjdeli haber geldi. emeklilere özel kampanya düzenlenirken ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz özel kredi fırsatı sunuldu. TCKN 0,2,4,6,8 sonu olanlara 10 bin TL nakit destek için tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Emeklilere PTT'den özel kampanya düzenlenirken acil nakit ihtiyacı olanlara görülmemiş fırsat sunuldu. Emeklilere özel sunulan kampanyayla beraber 10 bin TL hesaplarda yerini almaya hazırlanıyor. Nakit ihtiyacı olanların yararlanabileceği kampanya detayları ve tüm şartlar haberimizde.

KAMPANYA AYRINTILARI

Bu kampanyadan daha önceden kredi kullanımı yapan vatandaşlar faydalanabilecek. Daha önceden kredi kullanılan ve tekrar kredi çekmek isteyenlere düşük faiz oranlı ve ödeme kolaylığı sağlanır. 36 aylık ödeme vade seçeneğiyle beraber düzenli taksit ödeme yapılmasıyla aylık bütçeler daha verimli kullanılmaya yönetilir.

PTT ihtiyaç kredisi kampanyası

KREDİ FAİZ ORANI

PTT'nin emeklilere sunulan kampanyalar düşük faizli olarak vatandaşlara veriliyor. Yüzde 3,59 faiz oranı emeklilere özel fırsat sunulurken geri ödemeler kolaylaştırılır. Bu kapsamda emeklilerin finansal ihtiyaçlarını karşılanması için yardımcı olunur. PTT tarafından verilen özel kampanyasından yararlanılabilir.

Düşük faiz oranları sunulurken hemen başvuru yapılarak hesaplara nakit ödemeler aktarılır.