İslam Memiş'ten doları ve altını olanlara uyarı! Büyük sırrı verdi: İşte o sır dolu mesajı!

İslam Memiş'ten doları ve altını olanlara uyarı! Büyük sırrı verdi: İşte o sır dolu mesajı!
Seçim sonrasında döviz kurlarındaki hareketlilik hız kazandı. Peki İslam Memiş altın ve dolar yatırımcısına neler söyledi? Tüm detaylar haberimizde.

Özellikle son birkaç gündür dolar yükselişi hızla devam ederken yatırımcı ve vatandaşın endişeleri de arttı. Peki konunun uzmanı İslam Memiş konu ile ilgili neler söyledi? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ UYARDI

Seçim öncesinde baskılanan dolar kuru seçim sonrasında rekor yükselişe geçti. Dolar fiyatı 2 TL üstünde, Euro fiyatı ise 24 TL üstünde işlem görüyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabından önemli uyarılar yaptı. Seçim öncesinde koşarak 22.40-22.60 TL'den dolar, 1.516 TL'den altın, 18.50 TL'den gümüş aldırdılar insanlara. 4 bin 390 puanlarla borsaya sokmadılar. Ben almayın diye yalvardım. 

İslam Memiş Yatırımcı Uyarıları

Sonra neler oldu? Dolar 20.21 TL'ye, altın 1.355 TL'ye, gümüş 16 TL'ye geriledi. Bugün de ruhunuzu karartıyorlar. Planları da devlete düşman yapmak. Siyasi kindarlık. Zeki insanlarsınız, emeğiniz alın teriniz var. Bunu korumak benim vazifem. Bunların işleri sizin psikolojinizle oynamak. Planlı olarak insanları karamsarlığa itiyorlar. Onların mayası bozuk, hazımsız. Satma kardeşim. TL alma. Elinde, cebinden tutan mı var. Alttan alıp üstten sattık. Var mı bir diyeceğiniz? Para, tercih, keyif bizim. Size ne? Zorunuza giden ne? Ya doğdu büyüyecek ya uzakta gelecek.'