İş Bankası dev kampanyayı duyurdu! Kampanyaya katılanlar 1000 TL kazanacak: Duyuru yapıldı

İş Bankası dev kampanyayı duyurdu! Kampanyaya katılanlar 1000 TL kazanacak: Duyuru yapıldı
İş Bankası tarafından başlatılan yeni bir kampanya ile 1.000 TL indirim kazanma fırsatı sunulacak.

Bankalar, çekici kampanyalar düzenleyerek yeni müşterileri çekmeye devam ediyor. Garanti BBVA da yeni bir kampanya başlattı.

Garanti BBVA, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak, yeni müşterileri çekmek için çeşitli kampanyalar sunuyor. Bankanın duyurduğu yeni kampanya kapsamında, müşterilere 1.000 TL indirim fırsatı sunulacak.

Kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey, Garanti BBVA'ya başvurarak müşteri olmak ve bankanın sağladığı kredi kartıyla market alışverişleri yapmaktır. Bu şekilde, tek seferde en az 100 TL tutarında yapacağınız her alışverişinizde %50 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. Aylık olarak en fazla 500 TL, toplamda ise 1.000 TL'ye kadar indirim kazanabilirsiniz.

Kampanya başvuru tarihi Garanti BBVA tarafından belirlenmiştir. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, 30.06.2023 tarihine kadar başvuru yapabilirler.

Garanti BBVA'nın resmi internet sitesinde yer alan kampanya detayları şu şekildedir:

Kampanya Detayları:

30.06.2023 tarihine kadar Garanti BBVA'nın internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden müşteri olabilirsiniz.

Başvurunuzun onaylanması ve kredi kartınızın teslim alınması durumunda, market kategorisinde faaliyet gösteren iş yerlerinden tek seferde en az 100 TL tutarında yapacağınız alışverişlerde %50 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

Kampanya, 31.07.2023 tarihine kadar geçerlidir.

Kazandığınız indirim miktarı, kredi kartı dönem içi hareketlerinde göründükten sonra kartınıza yansıtılacaktır.iş bankasıKampanyaya dahil olan kartlar: Garanti BBVA İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Maximiles Black, Privia Black, Privia, Maximum Gençlik özellikli kredi kartları,

Kampanya detayları ve hariç tutulan işlemler:

Kampanya Market kategorisindeki iş yerlerinde geçerlidir.

Kampanya 01 Haziran 2023 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında İşCep üzerinde bulunan "Müşteri Olmak İstiyorum" uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olan kişilerle sınırlıdır.

Kampanya tarihleri arasında müşteri olarak kabul edilen ve 31.07.2023 tarihine kadar kredi kartı teslim alan kişiler, %50 indirim kampanyasından yararlanacaklar.

MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir. Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve e-ticaret sitelerinden yapılan alışverişler de kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Maximum Fırsat kapsamında yapılan işlemler kampanya dışındadır.

Kampanya kapsamında kazanılan indirimler, kredi kartı dönem içi hareketlerinde göründükten sonra kartınıza yansıtılacaktır.

İndirim tutarı maksimum indirim miktarına ulaşıldığında, müşterilere SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Yurtdışı harcamalarınız için yabancı para birimiyle gerçekleştirdiğiniz işlemlerin indirimleri TL olarak kartınıza yansıtılacaktır.

Alışverişi kısmen veya tamamen iade ettiğinizde, iade edilen harcamadan kazandığınız indirim de iptal edilecektir.

Bir müşteri en az 100 TL tutarındaki her işlem başına en fazla 500 TL, aylık toplamda en fazla 500 TL ve toplamda en fazla 1.000 TL indirim kazanabilir.