Emeklilerin maaş ve Kurban Bayramı ikramiye ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı!

Emeklilerin maaş ve Kurban Bayramı ikramiye ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı!
Bugünden itibaren emeklilere bayram ikramiye ödenekleri ve emekli maaşları Kurban Bayramı öncesi ödenecek. SSK, BAĞKUR ve Emekli Sandığına her ayın 17'si ile 23'ü arasında ödeme yapılır.

Kurban Bayramı'na az bir zaman kala emeklilerin maaşlarının hangi tarihlerde yatıp yatmayacağı merak ediliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan dün yapılan açıklamada, 17-23 Haziran tarihleri ​​arasında emekli maaşı ve bayram ikramiye ödeneklerinin hesaplara yatırılacağı açıklandı.

ÖDEMELER BUGÜN BAŞLADI

Emeklilerin maaş ve Kurban Bayramı ikramiye ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı

SSK emeklilerinin alacakları 17-21 Haziran tarihleri ​​arasında hesaplarına yatırılacaktır. Ayın 17'si ile 18'i arasında maaş alanlar hem aylık hem Kurban Bayramı ikramiyesi alacaklar. Maaş günü 19'dan 20'ye kadar olanların maaşı 18 Haziran'da ödenecek. Normal şartlarda 21 ve 22'sinde maaş alanların aylıkları ve ikramiyeleri de 19 Haziran tarihlerinde yatırılacak. Her ayın 23'ünde ve 24'ünde maaş alanlar 20 Haziran'da, 25'inde ve 26'sında maaş alanların maaşları 21 Haziran'da ödenecek.

BAĞ-KUR emeklilerinin maaş ve ikramiyelerinin ödemeleri ise 22 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Emekli sandığından aylık ödemeler 23 Haziran'da hesabınıza yatırılacaktır.