Emekliler ATM'ye koşacak! Bayram ikramiye ödeme tarihi erkene çekildi: İşte ödeme takvimi

Emekliler ATM'ye koşacak! Bayram ikramiye ödeme tarihi erkene çekildi: İşte ödeme takvimi
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emeklilere bayram ikramiyesi ödemelerinin hesaplara erken yatırılacağı duyuruldu. 17 milyon emekliye müjdeli haber gelirken SSK, Bağkur ve memur emeklilerine bayram ödemeleri heyecanı arttı.

Emekli maaş zammı için gözler Temmuz ayına çevrilirken EYT'liler dahil milyonlarca kişinin gündeminde bayram ikramiyeleri yer aldı. 17 milyondan fazla kişiyi yakından ilgilendiren maaş ve ikramiye ödemelerinin erkenden hesaplarda yer alacağı belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrasında yapılacak ödeme tarihini duyurdu.

EMEKLİLERE KURBAN BAYRAMI ÖDEMELERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalarda emeklilerin maaşlarının ve ikramiye ödemelerinin Kurban Bayramı öncesinde hesaplarda yer alacağını müjdeledi. Asgari ücret tespit komisyonunun çalışmalarına başlanırken turizm sektörünün canlanması için bayram tatili 9 güne çıkartıldı.

emekli ikramiye tarihleri

EMEKLİ MAAŞ ÖDEME TARİHİ

SGK emeklilerinin tahsis numaralarına bakılarak ödemeler her ayın 17-26 arasında hesaplarda yer alır.

Bağkur emeklilerine her ayın 25-28 arasında

Emekli sandığı üzerinden emekli olanlara her ayın 1-5 arasında ödemeler hesaplarında yer alır.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYE ÖDEMESİ

SGK kapsamında gelir ve aylık alanlarının Haziran dönemi aylık gelir ile Kurban Bayramı ikramiyeleri 17-21 Haziran tarihleri arasında 5 gün içerisinde ödemeler yapılması bekleniyor. Bağkur kapsamında gelir ve aylık alanlarında Haziran döneminde yapılacak ikramiye ödemeleri 22 Haziran tarihlerinde yatırılacak. Memur emeklisi olanlara Temmuz ayı ödemeleri Kurban Bayramı ikramiyeleri 23 Haziran tarihlerinde arasında yapılacak ödemeler hesaplarda yerini alacak.