Elektrik fiyatlarında flaş değişiklik! 1 Temmuz'dan sonra fiyat tarifesi değişiyor

Elektrik fiyatlarında flaş değişiklik! 1 Temmuz'dan sonra fiyat tarifesi değişiyor
Elektrik faturalarında flas karar. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni tarifeleri duyurdu.

1 Temmuz'dan itibaren elektrik fiyatlarında değişiklik yapılacak. Bayramdan sonra yeni tarifeler yürürlüğe girecek. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş bir gelişmeyi duyurdu. 1 Temmuz itibariyle geçerli olacak olan yeni tarifeler açıklandı. Bu duyuruya göre, mesken aboneleri için kilovatsaat başı fiyatlar belirlendi. İlk kademede yer alan mesken aboneleri için fiyat 134,1070 kuruş olarak belirlenirken, yüksek kademede bulunanlar için ise fiyat 199,1154 kuruş olarak belirlendi. İşte detaylar...

enerji piyasası

ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU ELEKTRİK FİYATLARIYLA İLGİLİ FLAŞ GELİŞMEYİ DUYURDU

Ticarethane aboneleri için de aynı şekilde tarifeler belirlendi. İlk kademede yer alan ticarethane aboneleri için elektriğin kilovatsaat fiyatı 233,2299 kuruş olarak belirlendi. Yüksek kademede bulunan ticarethane aboneleri için ise fiyat 309,5794 kuruş olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

enerji piyasası

Ayrıca, alçak gerilim sanayi aboneleri için de tarifeler belirlendi. Kilovatsaat başına fiyat 308,5924 kuruş olarak kararlaştırıldı. Yeşil tarifede ise kilovatsaat fiyatı 258,4316 kuruş olarak belirlendi.

Bu yeni tarifeler, bayramdan sonra, 1 Temmuz itibariyle yürürlüğe girecek. Elektrik tarifeleriyle ilgili herhangi bir gelişme olduğunda, okuyucularımızı anında bilgilendireceğiz.