Doları olanlar aman dikkat! Selçuk Geçer 'daha çok ağlarsınız' diyerek tahminini açıkladı

Doları olanlar aman dikkat! Selçuk Geçer 'daha çok ağlarsınız' diyerek tahminini açıkladı
Merkez Bankası faiz kararları sonrası vatandaşlar uzman isimlerin açıklamalarını araştırmaya başladı. Selçuk Geçer dolarla ilgili önemli açıklamalar yaptı! Tüm detaylar haberimizde.

Selçuk Geçer sık sık yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ederken Merkez Bankası faiz kararlarına tepki gösterdi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SELÇUK GEÇER'DEN FAİZ KARARI AÇIKLAMASI

Merkez Bankası geçtiğimiz gün faiz kararını açıkladı ve 750 puan artışla politika faizi yüzde 25 oranına yükselmiş oldu. Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer Merkez Bankası faiz kararları sonrasında sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; 'Doların işi bitti diyenlere. Dolar 3 TL olacak değil mi? 

selçuk geçer merkez bankası faiz kararlarını eleştirdi

Olmazsa yüzünüze tükürelim değil mi? Dolar düşünce fiyatlar da düşer değil mi? Fakirlik biter değil mi? Ben buraya yazıyorum, dolar enflasyon değerine gelmezse daha ağlamaya çok devam edersiniz. Ekonomistler Merkez Bankası faiz kararını çok doğru bulmuş. Benim için ne doğru ne yanlış. Bu karar doları düşürmeye devam ederse büyük bir yanlış olur. Yok eğer enflasyon, faiz ve dolar gerçek değerine giderse işte o zaman doğru. İzleyip göreceğiz, üç gün içinde belli olur.'