Devlet Bahçeli'den flaş asgari ücret açıklaması! 'Onlar bizi tanımıyor' diyerek söz verdi!

Devlet Bahçeli'den flaş asgari ücret açıklaması! 'Onlar bizi tanımıyor' diyerek söz verdi!
Asgari ücret üzerinde çalışmalar devam ederken Devlet Bahçeli'den açıklama geldi. Döviz kurundaki dalgalanmaların vatandaşlara yansıtılmayacağını belirten Bahçeli, üzerimize ne düşüyorsa yapacağız ifadelerini kullanmasıyla yeni rakam merak konusu oldu. Asgari ücret belli oldu mu? İşte detaylar...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri sonrasında partisinin ilk grup toplantısında açıklamalar yapılırken kiralık anket şirketlerinin yalanlarının ortaya çıktığına vurgu yapıldı. MHP ve cumhur İttifakı Türkiye'mize kapsayıcı bir anayasa kazandırmak için elini taşın altına koymaya hazır oldukları belirtildi. Bunun üzerine Bahçeli'den asgari ücret başta olmak üzere tüm soru işaretlerine yanıt geldi.

BAHÇELİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER

Köylüleri ve TRT'yi suçlayan tavrından ötürü hala şok olduğunu gösteren Kılıçdaroğlu'nu hareketleri dikkatleri çekti. Yaşanan durumlar üzerine CHP'ye oy veren vatandaşlar şaşırdı. Sayın Kılıçdaroğlu'nu defalarca uyarılarda bulunduğunu belirten Bahçeli, CHP'den vekil kapan doğruca kendi evine gitti. Dolduruşa geldiler. Yine Kılıçdaroğlu'nu Mevlana'nın sözüyle uyardım. Kiminle dolaştığınızı kiminle dostluk ettiğinize dikkat edin ifadeleri kullanıldı.

devlet bahçeli asgari ücret

ANAYASA TEKLİFLERİ MASADA

MHP ve Cumhur İttifakı ülkemizin kapsayıcı bir anayasa kazandırmak için elini taşın altına koymaya hazırlanırken 100 maddelik anayasa üzerinde görüşmeler başlatıldı. MHP yeni anayasa konusunda tekrarlanan çalışmalar üzerine metin yazımları şekillendirildi. Teklif maddelerimiz müzakere edilmek adına düzenlendi.

BAHÇELİ'DEN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Asgari ücretle geçinen vatandaşlar için emekli ve memurların döviz kurlarında ki hareketlilikten korunarak insanların olumlu hayat şartlarında yaşamaları için iyileştirme yapılacağı belirtildi. Bahçeli, üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyorum ifadelerini kullandı.