Cebinde bu karttan olanlar akaryakıtı ucuza alacak! Tam 100 TL indirim yapılıyor

Cebinde bu karttan olanlar akaryakıtı ucuza alacak! Tam 100 TL indirim yapılıyor
ING Bank müşterilerine müjde! İndirimli akaryakıtı kapacaksınız! İşte detaylar...

ING Bank, benzin, motorin ve LPG harcamalarını içeren bir kampanya başlattı. Kampanyaya ING kredi kartı sahipleri katılarak, 16 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarında farklı günlerde toplamda 4 defa 400 TL harcama yaparlarsa, 100 TL indirim kazanacaklar. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce "SHELL" yazıp, 2205'e SMS göndermeleri gerekiyor. Kampanya 30 Haziran'a kadar geçerli olacak.

ing bank akaryakıt

ING Bank, benzin, motorin ve LPG gibi akaryakıt harcamalarını kapsayan bir kampanya başlattı. Sürücüler, son zamanlarda ardı ardına yapılan akaryakıt zamlarıyla mücadele etmek için bankalarını aramaya başladılar. ING Bank, müşterilerine bu konuda müjdeli bir haber verdi ve kampanya detaylarını açıkladı. Kampanya kapsamında, ING kredi kartı sahipleri 100 TL indirim fırsatından yararlanabilecekler.

Kampanya detaylarına göre, ING kredi kartı sahipleri 16 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarında belirli günlerde toplamda 4 kez 400 TL üzerinde harcama yapmaları halinde 100 TL indirim kazanacaklar. Katılım için ise, harcama yapmadan önce "SHELL" yazıp, 2205'e SMS göndermeleri gerekiyor.

ING Bank tarafından yapılan açıklamada, kampanyanın 30 Haziran'a kadar geçerli olacağı belirtildi. Bu indirim kampanyasıyla, sürücüler akaryakıt harcamalarında önemli bir tasarruf sağlama fırsatı elde edecekler. ING Bank müşterileri, kredi kartlarıyla yapacakları bu harcamalarla hem avantajlı bir şekilde akaryakıt alışverişi yapabilecekler hem de bütçelerine katkıda bulunabilecekler.

Bu kampanya, ING Bank'ın müşterilerine yönelik sunduğu avantajlı fırsatlardan sadece biri. Banka, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak onları desteklemeye devam ediyor. ING kart sahipleri için sunulan bu benzin ve motorin indirimi kampanyası da müşterilerin memnuniyetini sağlamak ve onlara kolaylık sağlamak amacıyla düzenlenmiş bir fırsat olarak değerlendirilebilir.