Bu banka daha ne yapsın! Borçlu olanı borçtan kurtaracak 50 bin TL'ye onay çıktı!

Bu banka daha ne yapsın! Borçlu olanı borçtan kurtaracak 50 bin TL'ye onay çıktı!
Kredi notu düşük ve kara listede olanları sevindirecek haber. 50.000 TL ödeme haberi geldi. İşte detaylar…

KARA LİSTEDE OLANLAR VE KREDİ NOTU DÜŞÜK OLANLAR: 50.000 TL ÖDEME HABERİ GELDİ

para

 

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Kamu Bankası Yapıkredi, ekonomik açıdan zor geçen günlerde vatandaşlara yardım etmeye ve yanında bulunmaya devam ediyor. Yapıkredi Bankası, yeni yaptığı ihtiyaç kredisi kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine 50.000 TL kredi veriyor. Bu sevinçli haber, adı kara listede olan ya da bankadan olumsuz dönüş alan vatandaşlar da bu kampanyadan yararlanabiliyor. Bankalara kredi için başvuru yapıldığında, başvuran kişinin gelir durumu, borç ve kredi puanına bakılır. Bunlara bakıldığı için çoğu vatandaş ihtiyacı olan krediyi alamamaktadır.

Yapıkredi Bankası, Temmuz ayı ile beraber başlattığı kredi kampanyası kara listede olan vatandaşlar için kaçınılmaz bir fırsat sunuyor. Kredi başvurusu yapıp da olumsuz dönüş alanlar ve kredi not düşük olan müşteriler, bu kredi kampanyasında 50.000 TL’ye kadar kredi alabilecekler. Kredi paketi 36 ay vade seçeneği sunuluyor ve başvurular hızlı sonuçlanıyor.

Yapıkredi Bankası, vatandaşlara uygun çözümler sunmaktadır. Kredi notu iyi olan kişilere yüksek limitler sunulurken, kredi notu düşük olan ve nakit ihtiyacı olan kişilere 50.000 TL’ ye kadar kredi imkanı sağlamaktadır.

Kredi başvurusu yapmak basit bir işlemdir. Yapıkredi Bankası’nın müşterileri, mobil internet bankacılığı üzerinden rahatlıkla başvuru yapabilirler. Emekli olan kişilerin krediye başvurmaları durumunda emekli aylıklarını Yapıkredi Bankasına geçirmeleri önemlidir.

Kredi kullanmak isteyen sigortalı çalışan kişiler için bazı şartlar bulunmaktadır. En az 6 ay aynı yerde sigortalı olarak çalışıyor bulunmak ve 36 aya kadar vade seçeneği bulunan ihtiyaç kredisi kampanyasına yapılan başvurular, Yapıkredi Bankası’nın şubelerinden yapılabilmektedir. Yapıkredi Bankası’nın 50.000 TL kredi kampanyası, maddi zorluklar yaşanan bu dönemlerde vatandaşlara büyük destek de bulunmaktadır. Bankanın hızlı ve kolay başvuru işlemleri ile ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenler, 50.000 TL’ye kadar kredileri hemen alabilirler. Ancak kredi kullanırken, geri ödeme düzenini doğru şekilde ayarlamak önemlidir. Dikkat edilmesi gereken şey, alınan krediler sorumluluk bilinci ile ödenmelidir.