Bayram öncesi nakit para arayanlar o bankaya koşacak! Düşük faizli 50 bin TL kredi veriyor: Başvurular başladı

Bayram öncesi nakit para arayanlar o bankaya koşacak! Düşük faizli 50 bin TL kredi veriyor: Başvurular başladı
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala o bankada nakit ihtiyaçlarını giderecek kampanya duyurusu geldi. Tüm dünyanın yaşadığı ekonomik krizle beraber mal ve hizmet maliyetlerinde önemli artışlar yaşanırken ING Bank nakit ihtiyaçlarını gidereceğini açıkladı. İşte, kredi detayları...

Vatandaşların satın alma gücü düşerken artan enflasyon oranlarıyla beraber ekonomik açıdan zorlanmalar etkisini gösteriyor. ING Bank bireysel finansal istikrarlarını yeniden kazanmalarına yardımcı olarak bireysel kredi programı başlattı. Bu programdan yararlanmak isteyenler şartların neler olduğunu araştırmaya başladı. İşte, ING Bank'tan görülmemiş fırsat için tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

düşük faizli kredi

TURUNCU EKSTRA PROGRAMI

ING Bank, müşterilerine özel Turuncu Ekstra üyelerine bireysel kredi başvurularında ek fırsatlar sunacağını açıkladı. Üye olan müşterilere 50 bin TL'ye kadar kredi sunarken faiz oranı yüzde 1,99 olarak belirlendi.

Turuncu Ekstra üyelerine daha uygun faiz oranlarıyla fırsat verilirken finansal hedeflerine hızlı ulaşmak için hem de geri ödeme taksitlerinde kolaylık sağlandığından ilgi odağı oldu. ING Bank, Turuncu üyelik avantajları ile müşterilere finansla deneyim için ihtiyaçların giderilmesinde finansal hedeflerine ulaşmak amaçlandı.