Ay sonundan önce başvuran parayı cebine koyacak! Tek şartla 1500 TL para iadesi başladı

Ay sonundan önce başvuran parayı cebine koyacak! Tek şartla 1500 TL para iadesi başladı
Akbank kaydolana 1500 TL dağıtacak, son 2 hafta kaldı! İşte detaylar...

Akbank, mobil bankacılık hizmetini kullanan müşterilere özel bir kampanya düzenleyeceğini duyurdu. Kampanya kapsamında, Mobilden Akbanklı olan vatandaşlara 1500 TL para iadesi yapılacak. Kampanyanın detayları ve şartları Akbank internet sitesinde yer almaktadır. Vatandaşlar, bu kampanyayı kaçırmamak ve daha fazla bilgi edinmek için ilgili haberi inceleyebilirler. Bu kampanya, vatandaşların alım gücünü artırmaya ve bankanın mobil bankacılık hizmetini teşvik etmeye yönelik bir girişim olarak sunulmaktadır.

akbank

Akbank, 1 Haziran ile 29 Haziran tarihleri arasında Akbank Mobil uygulaması üzerinden yeni müşterilerine yönelik "Akbanklı Olmak İstiyorum" adıyla bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya kapsamında, ilk kez uzaktan müşteri olan kişilere 1500 TL fatura iadesi yapılacak.

Kampanya, vadesiz mevduat hesabı veya Akbank kredi kartı üzerinden yeni verilen otomatik fatura ödeme talimatları için geçerlidir. Otomatik fatura ödeme talimatı verilmeyen kişiler, sonraki aylar için iade kampanyasından faydalanamayacaktır.

Akbank, otomatik olarak ödenen faturalar için aylık 300 TL, toplamda 5 ay boyunca ise 1500 TL'ye kadar iade sunacak. İade işlemi, faturanın otomatik olarak ödenmesini takiben ayın ilk gününde gerçekleştirilecektir.

Eğer fatura tutarı 300 TL'nin altında ise, iade tutarı fatura tutarıyla sınırlı olacaktır. Ayrıca, fatura tutarının 300 TL üzerinde kalması halinde aylık maksimum 300 TL iade yapılacaktır.