Aracına benzin, motorin, LPG alanlar dikkat! Bunu yapanlara 75 TL'lik yakıt ücretsiz verilecek

Aracına benzin, motorin, LPG alanlar dikkat! Bunu yapanlara 75 TL'lik yakıt ücretsiz verilecek
Akaryakıt fiyatları günden güne artmaya devam ederken araç sahiplerinin yüzünü güldürecek bir kampanya paylaşıldı. Peki kampanyadan kimler faydalanabilir? Tüm detaylar haberimizde.

Günden güne artan akaryakıt fiyatları araç sahiplerini üzse de bu haber yüzleri güldürecek! 75 TL indirim haberi geldi! Peki şartlar neler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BENZİN ALIMLARINDA 75 TL İNDİRİM

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan artışlar devam ederken İş Bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya paylaştı. İş Bankası kartıyla akaryakıt alımı yapacak müşteriler kampanyadan faydalanabilecek. Akaryakıt alanında geçerli olacak kampanya kapsamında 300 TL ve üstü alışveriş yapılması gerekiyor. 

İş Bankası Petrol Ofisi Kampanyası

Kampanyadan faydalanmak için Maximum Mobil uygulamasında yer alan Pazarama Araçta Öde uygulamasında yer alan Petrol Ofisi istasyonlarında Petrol Ofisi Öde Geç seçeneğini kullanmanız gerekiyor. Kazanılan MaxiPuanlar müşterilerin kartlarına 5 Temmuz tarihine kadar yüklenecek ve 31 Ağustos tarihine kadar kullanılabilecek. Yüklenen puanlar mile dönüştürülmeyecek ve Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamayacak. Bir müşteri kampanyadan bir kere faydalanabilecek ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanımı sağlayacak. Ek kart ile yapılan alışverişlerin puanları müşterinin asıl kartına yüklenecek. Ek kart sahibi olan müşteri asıl kartı ve ek kartıyla ayrı ayrı kampanyadan faydalanamayacak.