Akbank müşterilerine ayrıcalık bitmedi! Hemen yapanlar kendini şanslı hissedecek

Akbank müşterilerine ayrıcalık bitmedi! Hemen yapanlar kendini şanslı hissedecek
Akbank Kart sahiplerine müjde! Yeni kampanya ile her Cuma günü www.lcwaikiki.com ve LC WAIKIKI mobil uygulamasından yapılacak alışverişlerde anında 75 TL indirim kazanma fırsatı. Kampanya detayları haberimizde...

Akbank Kart sahiplerini sevindiren bir duyuru yapıldı. Banka, yeni kampanyasıyla müşterilerine avantajlı alışveriş imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında, her Cuma günü www.lcwaikiki.com ve LC WAIKIKI mobil uygulamasından yapılacak alışverişlerde, Akbank Kart ile tek seferde 250 TL ve üzeri harcamalarda 75 TL indirim kazanma fırsatı veriyor. 

KAMPANYA DETAYLARI

1

Kampanyanın süresi 30 Eylül'e kadar devam edecek.

Bu fırsattan yararlanmak için müşterilerin Akbank Kartları ile Masterpass'e kayıtlı Mastercard® ya da Maestro® logolu debit kartları veya Prepaid (ön ödemeli) banka kartlarıyla alışveriş yapmaları gerekiyor. Kampanya süresince, bir müşteri her Cuma günü en fazla bir kez sepet indirimi kazanabiliyor ve minimum harcama tutarı 250 TL olmalıdır.

Kampanyanın geçerli olduğu günlerde yapılan alışverişlerde indirim tutarı en fazla 75 TL olacak ve indirim kazanımı için kartın ve bağlı olduğu hesabın açık olması gerekmektedir.

LC WAIKIKI Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ve Mastercard® tarafından düzenlenen bu kampanya, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu fırsattan yararlanmak isteyen Akbank Kart sahipleri, belirtilen tarihler arasında lcwaikiki.com ve LC WAIKIKI mobil uygulamasında avantajlı alışveriş yapabilirler. Yazım hataları bağlayıcı olmayacak şekilde, müşterilerine keyifli ve ekonomik alışveriş deneyimi sunan Akbank, kampanya ile müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.