İsmail Kartal o ismin fişini çekti: Resmen yasakladı

Fenerbahçe galibiyetleriyle sezona devam ederken Bright Osayi-Samuel'e yapılan eleştiriler dikkat çekti. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Hatayspor'u 4-2 mağlup ederek Süper Lig'deki galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Bu zafer, sarı-lacivertli ekibi tarihinde yeni bir ilke imza attırdı. Ancak maç sonunda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yıldız oyuncusu Bright Osayi-Samuel'in performansına yönelik eleştirilerde bulunarak, gece yarısına kadar oyun oynamasını yasakladığını açıkladı.

Fenerbahçe'nin 2023-2024 sezonunda sergilediği üstün performans, taraftarlarını sevindirirken, takımın tecrübeli santrforu Edin Dzeko'nun attığı gollerle takıma katkı sağlaması da dikkat çekiyor. Bu sezon ligdeki bütün maçlara 11'de başlayan Dzeko, toplamda 7 gol kaydederken, Avrupa'da da 2 gol attı ve 9 gol, 7 asistle takımına büyük katkı sağladı. Fenerbahçe'nin Polonyalı futbolcusu Sebastian Szymanski ise Hatayspor maçında skor tabelasına katkıda bulunarak, ligdeki gol sayısını 6'ya çıkardı.


Ancak maç sonu, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yıldız oyuncusu Bright Osayi-Samuel'e yönelik eleştirileri dikkat çekti. Kartal, Osayi-Samuel'in eksikliklerini dile getirerek, özellikle gece yarılarına kadar oyun oynamasını yasakladığını açıkladı. Kartal, oyuncıyla yaptığı toplantıda, "Düzeltmesi gereken eksikleri var. Özellikle gece yarılarına kadar oyun oynamalarını yasakladım. Bana söz verdi; ‘bundan sonra daha iyi olacağım’ dedi. Düzeltmesi gereken eksikleri var düzeltirse birinci sınıf oyuncu olacak" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin bu galibiyetle 9 maçlık galibiyet serisini sürdürmesi ve İsmail Kartal'ın oyuncularına yönelik disiplin politikaları takımın geleceği açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

SPOR Haberleri