Sivas Belediyesi Karla Mücadele İçin Hazır

Sivas Belediyesi, kış aylarında 65 araç ve 255 personel ile karla mücadelede etkin çalışmalar yürütüyor.

Sivas Belediyesi Karla Mücadele Ekiplerini Güçlendirdi

Sivas Belediyesi, kış mevsiminde şehir içi ulaşımın aksamaması amacıyla 65 araç ve 255 personel ile karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Uzun'dan Ekiplere Destek Ziyareti

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, kış hazırlıklarını yerinde görmek üzere saha amirliğindeki ekipleri ziyaret etti.

Vatandaşların Mağduriyet Yaşamaması İçin Tedbirler Alındı

Uzun, yoğun kar yağışı ve zorlu hava koşullarında vatandaşların sorun yaşamaması için tüm önlemlerin titizlikle alındığını belirtti. Kar küreme, tuzlama ve yol açma işlemlerinin kesintisiz sürdüğünü vurguladı.

Mevsimin İlk Kar Yağışı

Uzun, Sivas'ta mevsimin ilk kar yağışının 24 Kasım'da gerçekleştiğini hatırlatarak, "Sivas Belediyesi olarak 65 mahallede hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Kar yağmadan 2 hafta önce müdürlerimizle gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızla hazırlıklarımızı planlamıştık. Bu hazırlıkların ne kadar doğru olduğunu 24 Kasım'da görmüş olduk." şeklinde konuştu.

Gelecek Kar Yağışları İçin Hazırlıklar Sürüyor

Başkan Adem Uzun, önümüzdeki günlerde de kar yağışının devam edeceğini belirtti ve "Bu süre zarfında Sivas halkının hizmetinde 65 iş makinesi ve araç ile 255 personelimiz bulunmaktadır. Umuyorum ki bu sene kar yağışı bakımından bereketli bir yıl olur. Tüm ekip arkadaşlarıma gösterdikleri özveri için teşekkür ediyorum. Birlikte iyi bir hizmet sunacağımıza inanıyorum." dedi.

Sivas Belediyesi, kış aylarında şehir içi ulaşımın aksamaması için 65 araç ve 255 personelle görev yapıyor.

Sivas Belediyesi, kış aylarında şehir içi ulaşımın aksamaması için 65 araç ve 255 personelle görev yapıyor.

GÜNDEM Haberleri